O nama Belanskaauto

O nama Belanskaauto

O nama Belanskaauto

O nama Belanskaauto

Ko smo mi?

Mi smo kancelarija za pružanje administrativnih usluga.

n

Čime se bavimo?

Pružamo administrativne usluge pri registraciji i prenosu vlasništva motornih vozila + uplatno mesto.

Ko su korisnici naših usluga?

Naše usluge koriste fizička i pravna lica koja su donela odluku da nabave, otuđe ili registruju motorno vozilo ne želeći da sami prolaze kroz sistem birokratske administracije i koji nemaju previše slobodnog vremena na raspolaganju.

Naš tim

Milica

Milica

Radoš

Radoš

Kancelarija Vulović d.o.o.

Kancelarija Vulović d.o.o. je prva specijalizovana kancelarija ovog tipa u Srbiji, nastala sa ciljem da građanima grada Kragujevca pruži usluge i sve neophodne informacije u procesu registarcije i prenosu apsolutnih prava motornih vozila.
Naše usluge pogodne su za sve Vas čije je vreme dragoceno i ne želite da provedete po nekoliko sati u državnim organima za registraciju i prenos vlasništva vozila.

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih u oblasti prodaje vozila i osiguranja, radu u administraciji. Učiniće da proses prenosa vlasništva vozila i registracije vašeg motornog vozila protekne brzo, povoljno i bez dodatnih komplikacija.
Sve što je neophodno da znate o registraciji Vašeg motornog vozila bilo da ste fizičko ili pravno lice, prenosu apsolutnih prava, osiguranju, tehničkom pregledu, ispitivanju, atestiranju, uvozu polovnog motornog vozila, iznosu plaćanja propisanih taksi, plaćanja poreza, izdavanja saobraćajne dozvole, registarske nalepnice, zamene registarske nalepnice, registarskih tablica, odjavi tablica, izdavanje probnih tablica i sl. možete se informisati u našoj kancelariji.

Usluge smo nazvali Belanskaauto i svrstali ih u dve grupe Belanskaauto i Belanskaauto-biznis

Belanskaauto-biznis

Preporučena za:
Firme: Da Vaš vozni park bude uredno registrovan, obezbedili smo paket uslugu Belanskaauto-biznis+ koja podrazumeva: blagovremeno obaveštenje isteka registracije vozila, atesta, šestomesečnog pregleda, osiguranja, odvoženje vozila na tehnički pregled, preuzimanje naloga u banci, produženje registracije kod nadležnog MUP-a Kragujevac.
Usluga je predviđena za sve pravne forme firmi uključujući i preduzetnike. Dovoljno je samo da nas ovlastite. Ostalo je naš deo posla.

Ovlašćeno prodajne servisne centre: Optimizujte vaš prodajni tim. Nama prepustite administrative poslove oko procesa registracije vozila jer Imamo zajdenički cilj – a to je zadovoljan kupac!

Prodavce polovnih automobila: Zajedno smo jači. Budite korak ispred konkurencije. Dozvolite nam da obezbedimo kupcu registraciju vozila u što kraćem roku.

Tehničke preglede: Često je tehnički pregled prvi korak u prosecu registracije vozila. Ne dozvolite da Vaš klijent brine o tome kako će završiti započeti proces. Uvek je praktično da sve bude na jednom mestu. Uspešnom saradnjom ćemo to i postići.

Osiguravajuća društva: Osnovno osiguranje od auto-odgovornosti je obavezno ali zbog sve veće konkurencije na tržistu neizvesna je obnova polise za narednu godinu. Zajedničkim snagama povećavamo šansu da naš Osiguranik ostane naš.

Lizing kuće: Učinićemo da proces registracije motornih vozila zajedničkih klijenata protekne sa lakoćom.

Belanska auto

Tu smo da pomognemo!

Administrativna kancelarija Vulović d.o.o.

T.C. Radnički

27. marta 19, prvi sprat, štand 5
34000 Kragujevac

PIB: 110832302

MB: 21391867

Radno vreme

Ponedeljak - Petak : 07:30 - 11:30; 12:15 - 16:00
Subota i nedelja: ne radimo

Pratite nas na društvenim mrežama

Copyright © 2024 Vulovic d.o.o. | Izrada web sajtova naKlik – Web Servis